domingo, 29 de junio de 2014

Getting started!

More news! 

Em sembla que hem deixat passar masses dies, quina feina recordar on em vaig quedar l'última vegada!

Tenim bastantes novetats: el Todd ha marxat a Tailàndia a fer el curs de professors de yoga. Nosaltres estem uns tres o quatre dies a la setmana amb els nens, des del matí fins a mitja tarda i ajudant amb les coses de casa. Són tres nens, un de 3, una de 7 i una de 10, i costa que es posin d'acord en l'activitat a fer. Ens hem recorregut biblioteques varies, uns quants parcs, granges, piscines... el que sigui per cansar-los! jejeje

Ha arribat la Yulia, una noia de 18 anys de Taiwan, que ha vingut a estudiar anglès i s'estarà a la casa durant dos mesos mentres estudia. Com anècdota: l'altre dia mentres sopàvem ella s'havia deixat la pastanaga crua i el pebrot al plat. S'ho anava mirant, mirant i rumiant... Fins que ens va preguntar que com es menjava! Es veu que no havia menjat mai pastanaga crua, ni pebrot cru, sempre cuinat!

El dimarts que ve arriba un altre noi, japonès, que també està estudiant anglès, però com que les escoles públiques estàn en vaga potser se'n torna cap a Japó. Podem dir que estem a una casa internacional, o a una casa patera, depen de com! 

També vam quedar amb el Greg i la Penny, uns amics d'uns calderins. Vam anar a dinar junts amb les seves dues filles i van ser molt agradables amb nosaltres.

Penny and Greg's family

Aquestes setmanes hem estat buscant pis i movent el tema de la feina. Hi ha un tema que ens ha complicat bastant trobar un pis que ens agradi: Vancouver està ple de puces! Sort que uns amics ens van avisar, perquè ens hem trobat un parell de vegades amb que anàvem a veure un pis i ens agradava molt. Bueno, bonito y barato. Pero després ens enteràvem de que tenia puces i que gent que hi havia viscut havia deixat avisos a una pàgina web on registren els pisos amb BEDBUGS (puces).


Entre pis i pis...

Després de veure'n uns quants, ahir vam començar els tràmits per llogar un apartament a North Vancouver, però ens han de dir si ens hi volen o no. Si ens el donen, estarem molt contents!

Un dia, entre pis i pis per veure, vam anar a un bar on havíem vist pel facebook que hi feien una festa espanyola. S'ha de dir que no hi vam anar a conèixer gent, sino a menjar tapes de truita de patates, croquetes i acompanyar-ho amb algunes Estrella.



Però no només hem estat entre nens i buscant pis, també hem tingut temps de fer excursions i conèixer el terreny. Vam anar a fer una excursió per Deep Cove, a East Vancouver. La zona és realment bonica, i amb tot de camins per fer excursions. Vam agafar un camí que et portava pels boscos fins arribar a una gran roca on podies veure tota la badia des de dalt.



Deep Cove
Deep Cove
Paddle surf, Deep Cove 

Deep Cove


Allà on anem pensem que seria un bon lloc per viure. La veritat que hem mirat pisos per moltes zones diferents, però North Vancouver ens atrau més perquè estàs més envoltat de natura. En 10 minuts et pots plantar al mig d'un bosc o a dalt de la muntanya per esquiar.

Deep Cove, des de dalt la roca

També vam anar a veure la zona de Kitsilano, que està per sota de Downtown, i queda més aprop de la University of British Columbia. La zona també és molt maca, amb les platges a tocar, però també és més cara.

Kitsilano Beach


Coyote pel parc
Ah! L'altre dia la Laurie es va emportar les nenes, una amiga i el petit al parc del costat de casa, després de sopar, a passejar una mica. Però van tornar corrents, es veu que hi havia un coyote passejant pel parc! En dos segons estavem tots pujats al cotxe, la Laurie, la Yulia, el Dani, quatre nens i jo. I cap al parc a veure el coyote! Vam trobar-nos uns veïns que també l'estaven mirant i ens van dir que no era el primer dia que el veien per aquí. Vam trucar a un telèfon d'assistència per donar avís i vam tornar cap a casa.



He començat a moure el tema del yoga ara que estic aquí. Vaig fer una crida a un grup d'espanyols i catalans a Vancouver i vaig veure que tenia bona resposta i he fet un grup al Facebook per poder organitzar-ho. De moment la idea és fer classes de ioga a l'aire lliure, que de parcs no en falten jeje Avui dimenge hem fet la primera classe i ha anat prou be! S'havien apuntat unes 20 persones, però l'amenaça de pluja ha fet que en fóssim 7, però al final ens ha fet sol i tot! Molt contenta de l'experiència, ara a per la següent trobada!

Primera trobada de yoga al parc

Yoga with Cris

Fins la propera!

Daniel i Cristina


4 comentarios:

  1. Quantes coses que expliques!! Lo mes curiós es la historia puceril!

    ResponderEliminar
  2. Vull dir que hi hagi una web que digui quins apartaments tenen puces i quins no en tenen, m al.lucina

    ResponderEliminar
  3. Que guai Cris! No sabia que fossis fora un altre cop!,men alegro q tot vagi genial! Super interessant el que expliques! Un petonet guapa. Alba

    ResponderEliminar
  4. Oh, quantes coses. Que curiós tot plegat, però el tema puces sembla mentida, jaja.
    Deu ni do la primera classe 20 persones ! contenta, no?
    Com m'agrada el teu blog !!!

    ResponderEliminar