domingo, 12 de septiembre de 2010

Pluja


Crec que aquesta setmana començaré a acostumar-me a la pluja per força, perquè pel que sembla ha de ploure bastant... Sembla que als d'aquí no els importi, surten al carrer quasi sense posar-se ni xubasquero, encara que es mullin, potser la pluja d'avui era suau per ells...



Avui ha estat el segon dia que he estat amb les nenes quasi tot el dia, des de que m'he llevat, les 7 i pico, fins a les 7 de la tarda. El curset de yoga ja s'ha acabat i el cap de setmana que ve el tindré toot lliure!



Pel matí hem anat a la piscina que vam anar els primers dies perquè el curset el feien allà, i hem estat en remull de 9 a 11 jugant i nadant per tota la piscina, els hi encanta!



Tenen molt la costum d'emportar-se una bossa amb el menjar per dinar allà on vagin. Avui ha tocat dinar al revedor del gimnàs, que ja està preparat amb tauletes.



Deprés el Todd ens ha portat a casa i ha tornat cap al curset, i hem estat jugant amb la Sabyne perquè la petita ha estat dormint una estona. Juguen molt bé elles dues però a la hora de recollir costa una mica més... Per sopar ens hem acabat la sopa i allà les 7 han arribat els pares.



Hem parlat amb la mare i em toca estar amb les nenes de 12 a 7 de la tarda, i pel matí potser quedem amb la Theresa, una au pair d'Austria. A veure què tal és, ella entre setmana té cotxe i em passarà a buscar a casa i anirem a fer un cafè :)



Les fotos d'avui són de la cuina-menjador i de l'habitació de les nenes, que és maquíssima amb un arbre pintat a la paret i tot de fulles i mussols enganxats. També veureu el seu armari i el racó dels llibres.

Que comenceu bé la setmana, que els dilluns sempre costen...

Petons i abraçades!

4 comentarios:

  1. Cris!!!
    quina xulada de blog nena!!i les fotos i les nenes i el lloc..que xaxi!!!!! :D
    Espero que per aquí tot vagi de fàbula!!

    Els del nord ja ho tenen això de la pluja.. com si res tu! jejeje som els d'aquí baix que tenim por de morir vestits!! ;)

    Una forta abraçada,
    et sgueixo llegint guapa!!

    ResponderEliminar
  2. PRimaaa!!! molt bonic el blog!! El seguiré cada dia! A veure si quedem x fer una videollamada vale?? ;) un petonasssssss

    ResponderEliminar
  3. Judit!! Ja ho veus, quasi que sóc la única a la que li molesta mullar-se jeje
    Merci per escriure i per llegir el blog!! una abraçada per tu guapa!

    Albetaaa, que fa dies que em parles i no coincidim! Ja trobarem l'estona per fer skype ok? una abraçada cosineta!

    ResponderEliminar
  4. Ja has contactat amb una altre au pair? Quina bona idea...a veure si pots sintonitzar amb ella, oi?I té cotxe? Tot un luxe...nena has entrat a akest país amb bon peu!!
    Jo ara vinc de fer una pasejada amb el Sam.

    ResponderEliminar